NoraNNe World

By: Nor aNNe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-Jan-2008 12:26 Email | Share | | Bookmark
si Chicken Little

terbeliak mata
dok kemam mulut
 
View all 4 photos...
b4 cuti raya cina sempat singgah butik Fabulous mom..aim nak beli baju tigger tp size tak de..yg ada penguin..ada panda...semua kaler yg tak menarik hati ku..dah la lenguh dukung hafiy time tu...tak leh nak tolak stroller since 2nd floor umah kedai..lagipun tetiba jek nak pi since hari tu nak pi amik susu hafiy kat org..nasib ada time nak singgah..last ku beli si ayam ni...hafiy dok test ni...


Saturday, 22-Dec-2007 13:45 Email | Share | | Bookmark

 
bergayanya anak mama ni
 
View all 4 photos...


Monday, 20-Aug-2007 22:21 Email | Share | | Bookmark
My little prince

1st image
 
 
View all 12 photos...

the new family member..my precious little prince Hafiy Naufal was born on 20.08.2007(thn dpn cun bufday anakku ) at 10.21 pm Hospital Pantai Ayer Keroh. after being induce and stay at labour room for almost 10 hour ..nasib berjaya gak deliver even forseps pun.baby 3.72kg...sayang hafiy..ikut muka sapa ek


Sunday, 20-Aug-2006 13:30 Email | Share | | Bookmark
Acuaria Adventure

ada ikan ke tu
2 bdk nakal
 
View all 6 photos...
It's been 2 month since the trip..baru terasa nak update pic..went on monday..take a day off.hubby kena keje..my family datang melawat for cuti skolah for some relative wedding @ Cheras.Then tak tau nak pi mana kl ni ...bykla bdk2 ceria 2 org tu pi tgk ikan..


Saturday, 13-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
The Wedding - Happiness & Tears

 
 
 
View all 14 photos...
today is my wedding ceremony...12 hb majlis pernikahan antara aku n hasrul hisyam@che lon.apa pun ceremony aku was a simple one.syukur dah settel satu perkara.anyway..after ceremony kat kedah,it was a sad day for me and my family coz my father passed away on the night after kenduri kawin kat jitra.al-fatihah to ayah..semoga rohnya dicucuri rahmat....amin.anyway thanks for those who come to the wedding..ni pic pun dr member2...pictures dr photographer@rafi tak siap lai...will upload later


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net